Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PRENÁJOM! KRÁSNY BUNGALOV S TERASOU V BERNOLÁKOVE!

Interné ID: 20123
Obec: Bernolákovo
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
1 200 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

POPIS NEHNUTEĽNOSTI: ELYZIA Realitná kancelária Vám ponúka na prenájom samostatne stojaci 4 izbový rodinný dom - bungalov, ktorý sa nachádza v zastavanej obci Bernolákovo a rozprestiera sa na rozlohe pozemku 600 m2. Dom je vo výbornom stave, pôsobí veľmi príjemne, priestranne s výbornou energiou.

RODINNÝ DOM: Ide o rodinný dom – bungalov, ktorý bol postavený v roku 2011. Celý dom s pozemkom je oplotený. Rozloha obytnej časti je 120 m2 + 20 m2 terasa + 20 m2 altánok. Vykurovanie celého domu sa zabezpečuje formou tepelného čerpadla. Príjemný benefitom bývania je dvojstranný kozub, ktorý je v otvorenej časti obývačky a kuchyne.

DISPOZÍCIA: Vstup do priestrannej chodby s veľkou roolldor skriňou, samostatná toaleta. Chodba so vstavanými rolldor skriňami z ktorej vedú 3 samostatné a nepriechodné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou, priestranná obývacia izba s krbom prepojená s kuchyňou, výstup cez obývaciu izbu na terasu s pohodlným sedením.

VYBAVENIE DOMU: kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi ako vstavaná rúra, mikrovlnka, indukčná doska, vstavaná chladnička, vstavaná umývačka, vstavaný kávovar, práčka, sušička. Obývacia izba, detská izba a spálňa sú kompletne zariadené /matrac v manželskej posteli je na klientovi/. Hosťovská/detská izba je čiastočne zariadená. V každej izbe je veľká rolldor skriňa. Klimatizačná jednotka sa nachádza v obývacej izbe domu.

POZEMOK: Ide o trávnatý a rovinatý pozemok, ktorý je udržiavaný. Sú tu vysadené rôzne stromy a kríky čo ponúka príjemné sedenie na terase. Na pozemku sa nachádza studňa a polievanie je zabezpečené automatickou závlahou, ktorá berie vodu zo studne.

PARKOVANIE: Dom ponúka parkovanie pre 3 autá.

LOKALITA: Bernolákovo poskytuje výborné podmienky na kľudné bývanie a zároveň rýchlu dostupnosť do Bratislavy cez nový diaľničný úsek Bernolákovo – Triblavina . Obec už dnes ponúka malé obchodné a nákupné centrum, kaviareň, reštaurácie, v blízkosti golfové ihrisko, určite oceníte cyklo chodníky a v blízkosti Senecké jazerá.

PODMIENKY PRENÁJMU : Cena mesačného nájmu je 1.200 Euro + 180 Euro energie. Kaucia vo výške 1 mesačného nájmu s energiami.

KONTAKT:
ELYZIA Realitná kancelária
Ing. Lucia Balková
0905 523 529

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
600 m2
Zastavaná plocha:
280 m2
Počet podlaží:
1
Balkón:
nie
Energetický certifikát:
B
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Radi Vám poradíme