Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

.........PREDANÝ........ELYZIA I Predaj 2 izb. bytu, GAJOVA ul., BA, Staré mesto2

Interné ID: 2024
Ulica: Gajova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
PREDANÝ

Popis nehnuteľnosti

MUSÍTE VIDIEŤ, CÍTIŤ, PREŽIŤ TEN POCIT BYŤ V TOMTO ÚŽASNOM BYTE! JE TO PROSTE ZÁŽITOK.
Ponúkame na predaj unikátny 2-izbový byt na najvyššom podlaží 7/7 s 16 m2 terasou, a čarovným panoramatickým výhľadom. Byt sa nachádza priamo v centre Bratislavy, v tehlovom bytovom dome s výťahom, Gajova ul., Staré mesto, Bratislava I.
Byt má výmeru 47,37 m2, pivnica 4,15 m2, terasa 16 m2.
Má výbornú dispozíciu. Tvorí ju predsieň prepojená s komorou, otvorená obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou, odkiaľ je vstup na 16 m2 veľkú terasu s výhľadmi historické pamiatky, mesto a okolitú zeleň. Samostatná zariadená spálňa, kúpeľňa s toaletou. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2006.Vybavenie bytu pozostáva z: drevené okná, parkety, dvere aj zárubne, vnútorné drevené žalúzie, kuchynská linka, bezpečnostné dvere Sherlock, klimatizácia. Interiér je krásne presvetlený celý deň.. Možnosť parkovania vo dvore a dostatok parkovacích miest pred domom pre rezidentov.
Priamo pre bytovým domom park, ihrisko, 5 min. na pešo OC Eurovea, kaviarne, reštaurácie, školy, banky, potraviny, MHD v priamej blízkosti.
Celková cena- predaný
Obhliadky a bližšie info na tel. č.: +421 905 566 697

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
67.5 m2
Úžitková plocha:
67.5 m2
Poschodie:
7
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica plocha:
4 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti